tiistai 27. marraskuuta 2012

Vilinää ja vilskettä Akateemisen lastenkutsuilla

Akateemisen Kirjakaupan Lasten Kutsuja vietettiin juurikin niin riemastuttavissa tunnelmissa kuin odotettavissa oli! Hauskat hahmot ja esiintyjät valtasivat kirjakaupat ympäri Suomen ja järjestivät jos jonkinlaista mukavaa puuhaa ja viihdytystä lapsille. Vierailin viikonlopun aikana muutamassa toimipisteessä ja sain ilokseni todeta, että Lasten Kutsut olivat saaneet ansaitsemansa huomion. Lapsia oli liikenteessä runsain määrin ja asiakkaat vaikuttivat erittäin innostuneilta. Pipsa-pellekin oli juossut paikalle vauhdilla heti, kun kuuli kirjakaupan järjestämistä kutsuista - Pipsa nimittäin rakastaa juhlia, mutta sitäkin enemmän hän pitää lapsista!

Helsingin Akateemisessa lapsia ilahduttamassa olivat mm. Pellekokit, Hattukatti ja Pipsa-pelle.  Hattukatti toi lastenosastolle tunnelmaa laulun lurituksillaan sekä hauskoilla tarinoilla ja turinoilla kissan elämästä.

kattipelle Lauantaina Helsingin lastenkutsuilla vierailivat myös Peppi Pitkätossu ja hänen pikkuapurinsa Herra Tossavainen! Tossavaisen kanssa lapset pääsivät askartelemaan kerrassaan mahtavia päähineitä kruunuista merirosvohattuihin ja intiaanipäähineisiin. Pepin kanssa piirreltiin Pikku Ukolle häntää ja rupateltiin mukavia.
 apina pippi Tapiolan Akateemisessa lapset toivotti iloisesti tervetulleiksi suloinen Pulla Nalle. Nallella oli Tossavaisen tapaan myös oma askartelunurkkaus pystyssä, missä sakset, sulat  ja paljetit viuhuivat tiuhaan tahtiin. Tapiolan jälkeen ehdin myös piipahtaa kurkistamassa Helsingin Itäkeskuksen Akateemista, missä Maija Mehiläinen ja Tinku Ampiainen pörräsivät kesän muistot siivissään. Kaikissa toimipisteissä vallitsi vilinä ja vilske ja myös ale-hintaiset lastenkirjat kävivät kaupaksi. Monen taaperon mielestä tällaisia tapahtumia voisi varmasti olla useamminkin!
 _DSC0084 _DSC0040

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti