perjantai 9. marraskuuta 2012

Isänpäivä lähestyy, vinkkejä ja linkkejä!

On taas se aika vuodesta, kun päiväkodit ja koulut ovat täyttyneet iloisesta tohinasta ja hääräämisestä askartelutarvikkeiden ympärillä. Sunnuntaina muistamme isää! Pienellä vaivannäöllä, mutta suurella rakkaudella, omin käsin kasaan kyhätty isänpäiväkortti ei ainakaan voi kovin pahasti mennä pieleen! Jos pää tuntuu lyövän tyhjää askarteluideoiden suhteen niin esimerkiksi täältä voi napata hauskoja isänpäiväkortti ideoita.

2 1
Tärkeintä isänpäivässä ei kuitenkaan ole kortit ja lahjat vaan isän kanssa vietetty yhteinen aika. Monissa perheissä on varmasti perinteeksi muodostunut tapa valmistaa isälle aamupala ja herättää isäukko kahvin tuoksuun ja iloisiin onnitteluihin. Isänpäivän viettämisen ei kuitenkaan tarvitse loppua aamupalapöytään vaan yhteistä ajanviettoa voi jatkaa vaikkapa kulttuuririentojen parissa - lasten ehdoilla tietenkin. Jos ideat ovat vielä tässä vaiheessa hukassa keräsimme tähän muutaman linkkivinkin:

Tavastiaklubin sunnuntain lastenkonsertit ovat keränneet tänä syksynä huippusuosion ja tupa on ollut loppuunmyyty lähes joka kerta. Nyt isänpäivänä Tavastia kutsuu kaikki isät ja isänmieliset Jytäjyrsijät lastenkonserttiin rokkaamaan rottamaisten vilistäjien tahtiin.

Isää voi myös ilahduttaa vierailulla Messukeskuksessa, missä VM MotorSportShow esittelee hienoimmat ja nopeimmat moottoriurheilun valiot. Pysyykö muu perhe menossa mukana?

Juhlapäivä kannattaa ikuistaa perhepotretilla! Isänpäivän kunniaksi Kiasmassa voi käydä valokuvauttamassa itsensä yhdessä isän kanssa. Kiasman isänpäiväohjelma sisältää kuvauspisteen lisäksi brunssin ja kaiken ikäisille soveltuvia työpajoja.

Otanpa tässä myös tilaisuuden mainostaakseni hienoa konserttia, jonne meidän perhe on ajatellut suunnistaa sunnuntaina. Grani Big Band konsertoi ja swingaa tuttuja musikaalimelodioita Kauniaisissa klo 14-18. Kööriä sulostuttavat solistit Joel Främling ja Martina Roos sekä maan mainio lauluyhtye Bulevardin Taxi.

Jos maha yhä kurnii maittavan aamiaisen jäljiltä voi aktiivisen puuhastelupäivän päätteeksi viedä isän ulos syömään koko perheen voimin: HOK-Elannon ravintoloissa isät saavat isänpäivän kunniaksi leffalipun pääruuan yhteydessä, ja mikäs sen mukavampaa kuin jatkaa illanviettoa ravintolasta valkokankaan ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti