perjantai 23. marraskuuta 2012

Viikonlopun suhinaa ja menovinkkejä!

Tänä viikonloppuna lapsiperheillä riittää nähtävää ja kummasteltavaa, sillä joulua avataan jo monin paikoin. Omat suosikkini tähän aikaan vuodesta ovat Stockmannin iki-ihanat satuikkunat, jotka ovat avautuneet useissa toimipistessä tällä viikolla. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Helsingin Keskustan satuikkunan avajaiset koetaan näyttävin menoin tulevana sunnuntaina.

Meidän perheessä käydään perinteisesti katsomassa jouluikkunaa, matkustetaan varta vasten paikalle ja ihaillaan ihmeellisiä pieniä yksityiskohtia ja satumaailman lumoa. Sunnuntaina paljastuu mitä tämän vuoden ikkuna pitää sisällään ja ilokseni myös Mehubileiden pörröiset satuhahmot ovat kutsuttuina Helsingin keskustan Stockmannille viihdyttämään ohikulkijoita ja jouluikkunan ihailijoita. On suuri kunnia päästä osalliseksi tätä tapahtumaa!

Stockmannilta voi tämän jälkeen loikata vaikkapa kadun yli Akateemiseen Kirjakauppaan ja käydä kurkistamassa mitä Lasten Kutsuilla tapahtuu. Kerran vuodessa järjestettäviä Lasten Kutsuja vietetään kaikissa Suomen Akateemisissa Kirjakaupoissa tulevana viikonloppuna. Huisin hauska tapahtuma on työllistänyt meitä ahkerasti tällä viikolla ja luvassa onkin varmasti ikimuistoiset kutsut. Mehubileiden ihka ihanien esiintyjien ja hauskojen hahmojen lisäksi paikalla nähdään myös mm. Myyrä-hahmo, Tatu ja Patu, Risto Räppääjä, riemastuttava lasten yhtye Mimmit, Puppe, Herra Hakkarainen... vain muutamia mainitakseni. Lapset pääsevät puuhastelemaan askartelujen, onnenpyörän ja pinssipajojen äärellä ja seuraamaan mitä ihmeellisimpiä esityksiä. Akateeminen Kirjakauppa tarjoaa myös kahdenkymmenen prosentin edun kaikista lastenkirjoista kutsujen ajan. Kurkkaa siis viikonlopun ohjelma täältä ja tule itse tarkistamaan meno paikan päältä!
blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti