torstai 22. marraskuuta 2012

Nyt musta lippu liehumaan, hulabaloo balai!

Reilu viikko sitten eräs perhetalo Helsingissä sai aivan uuden ilmeen kun Mehubileiden väki kurvasi paikalle mukanaan kasapäin merirosvoaiheisia somistuksia. Luvassa olivat kahden veikeän veljeksen synttärit ja teemaksi oli valittu mikäpä muukaan kuin merirosvot! Muutaman tunnin ajan Mehubileiden poppoo säntäili ympäri juhlatilaa ilmapalloja solmien, tarjoiluja valmistaen ja pöytää kattaen. Vilskettä ja vilinää riittii siis jo ennen vieraiden saapumista paikalle. Juhlakansan saavuttua se vilinä kuitenkin toden teolla vasta alkoi... 

blogi2
Tarjolla pienille merirosvoille oli jos jonkin näköistä herkkua. Suurempi nälkä karkoitettiin hodareilla ja suut saatiin makeaksi hienoista pikareista napsituilla karkeilla. Pöydästä löytyi myös herkullisia kuppikakkuja, coctailpaloja, keksejä, sipsejä, porkkanatikkuja, popcornia ja pääkallopipareita.
blogi1 noel Komeaan asuun sonnustautunut synttärisankari vaikutti olevan varsin mielissään pöydän antimista ja hienoista juhlista! Kohteliaana isäntänä hän viihdytti vieraitaan ja piti huolta, että kaikki pääsivät nauttimaan  monipuolisesta ohjelmasta.
BLOGIII blogi3 Vilskettä ja vilinää tosiaan riitti. Voiko muuta odottaakaan, kun kahdellekymmenelle tenavalle antaa miekat, koukut ja muut vermeet ja vehkeet villejä merirosvokinkereitä varten. Juhliin saapui pian myös ihka oikea merirosvo Kapteeni Karamba opastamaan pieniä merirosvokokelaita kuinka tulla oikeaksi merirosvoksi. Kokelaiden tuli osata mm. tervehtiä kuin merirosvo, olla kuulias kapteenille, hallita merenkäyntiä ja osata merirosvosolmu.
blogi4 Juhlien loppupuolella alkoi puhti olla näiltäkin hurjapäiltä pikkuhiljaa lopussa ja juhlaväelle tarjoiltiin hieman rauhallisempaa puuhaa: ohjelmassa oli karkkitehtuuria, kasvomaalausta ja aasinhäntää. Nuorempi synttärisankari oli merirosvoillut koko päivän sydämensä kyllyydestä, joten pieni hengähdystauko oli paikallaan! Kasvomaalaukset koristeena ja karkkitehtuurirakennelmat mukaan pakattuina värikäs juhlakansa lopulta lipui kekkereistä kohti kotia ja hauska päivä saapui päätökseensä.
blogi7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti