tiistai 26. helmikuuta 2013

Stockmannin Argoshallissa tapahtuu!

Helsingin Stockmannin, viidennessä kerroksessa sijaitsevan Argoshallin, on vallannut kaiken maailman kummajaiset ja omituiset avaruudelliset otukset. Argoshallissa on hiihtolomalaisten riemuksi nimittäin rakennettu super siisti Play-tapahtuma! Argoshallista voi löytää uusimmat lelut, koukuttavimmat pelit ja paljon muuta mukavaa!

Mehubileiden Hajamielinen Professorikin oli eilen eksynyt paikan päälle ja ihmetteli paikalle saapuneiden lasten kanssa oltiinko nyt kuussa vai marssissa, vai mikä oli maailman meno. Avaruusaiheisen kasvomaalauksen sai myös käydä hakemassa veikeältä avaruusolennolta. Tänään ja huomenna avaruushalliin astelee Pipsa-pelle ja taikoo kaikille halukkaille ilmapalloista maailman makeimmat lasermiekat! Pipsaa voi käydä moikkaamassa huomenna, Keskiviikkona, klo 13:00-16:00. Torstaina veikeä avaruusolio palaa myös taiteilemaan kasvomaalauksia kello 14:00 ja 17:00 välillä.

Helsinki Stockmann's Argos Hall, located on the fifth floor, has been modified to a play and game environment for children to enjoy. Also Mehubileet characters have arrived to entertain children. Wednesday Pipsa-Pelle makes laser swords from balloons for the kids at: 1:00 p.m to 4:00 pm. On Thursday, a cheerful alien makes space-themed face painting at: 2:00 p.m. to 5:00 p.m..

avaruus2avaruus1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti