keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Halloween herkkupöytä

Saapuihan se Halloween viimein myös Mehubileiden toimistoonkin ja iloisen kirjavat tunnelmat toimistolla vaihtuivat hyytävän karmiviin! Katriina oli bongannut Lidlistä valikoiman Halloween aiheisia tuotteita ja päätimme pyhittää tämän pyhäinpäivän niiden testailuun. Homma sisälsi tujauksen taikinan vatkausta, hitusen kuorrutteen pursottamista, ripauksen keksien koristelua ja lopuksi roppakaupalla tuotosten maistelua!
     9

Koskapa toimistollamme otetaan erilaiset juhlateemat yleensä aika vakavasti (ts. hieman yli-innokkaasti) muuttui työpisteeni pikkuhiljaa karmivaksi herkkujen alttariksi. Valmispakkausten herkut maistunevat paremmilta sopivassa ympäristössä tarjoiluina...
   11 (2)5

Kuppikakut valmistuivat lisäämällä seospussin sekaan munan, desin maitoa sekä öljyä. Kuorrute koostui pakkauksessa tulleesta jauheesta ja muutamasta desistä maitoa. Vatkausvaiheessa pakkauksessa luvattu purukumin tuoksu valtasi keittiön. Ja maku oli juuri niin karmea kuin Halloweenina sopii ollakin!

1

Kurpitsakeksit kyhättiin kokoon pakkauksen seospussin sisällöstä, margariinista ja kananmunasta. Kuorrute kekseihin valmistui yhtä kätevästi jauheseoksesta ja muutamasta ruokalusikallisesta vettä. Kuorrute aiheutti hieman epäileviä katseita toimiston väessä, kun se muistutti ulkonäöltään enemmänkin ketsuppia kuin herkullista sokerikuorrutetta. Niinkin pelottavilta kuin keksit näyttivät uskaltauduimme niitä kuitenkin maistamaan ja saimme yllätykseksemme huomata niiden olevan oikein maukkaita!
    33


Mehubileiden herkkusuut toivottavat kaikille kutkuttavan jännittävää Halloweenia!

1 kommentti:

  1. Aivan mahtava Halloween pöytä täynnä mitä hurjemman näköisiä herkkuja!

    VastaaPoista