perjantai 20. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Tammikuu on ehtinyt vierähtää jo jälkimmäiselle puoliskolleen. Tämän kevään suunnitelmat hykerryttävät - tiedossa on megajuhlia ja huippuhauskoja lastentapahtumia. Onneksi ehdin joulun aikaan lomailla oikein olan takaa, sen avulla arvelen olevani valmis uusiin haasteisiin ja kiireiseen kevätkauteen!

Tällä hetkellä mielessä pyörii aivan erityiset synttärit - Antonin 6v juhlia vietetään parin viikon päästä Star Wars -teemalla ja tapahtumasta on tulossa todella huippu!


Juhlien ideana on synttärivieraiden kouluttaminen Jedi-sotureiksi, huippuhauskojen tehtävärastien suorittaminen, merkintöjen kerääminen Yoda-passeihin ja lopuksi huikea Jedi Master-koe, josta suoriuduttuaan vieraat saavat kukin oman Yoda-kunniakirjansa. Synttärisankari aikoo tietenkin itse pukeutua Yoda-pukuun! Tässä vaiheessa en paljasta toteutuksesta vielä sen enempää, mutta synttäriraporttia seuraa parin viikon päästä:) Lisäksi aiheesta kiinnostuneiden iloksi muutama linkki, joita sain Antonin äidiltä ja olemme yhdessä inspiroituneet näistä tulevia juhlia ajatellen:

http://www.fun-stuff-to-do.com/support-files/star-wars-party-pack.pdf

http://printable.tipjunkie.com/printable-star-wars-snowflake-templates-printable-activities-for-kids/

http://www.skiptomylou.org/wp-content/uploads/2010/06/Lego-Starwars-Free-Cupcake-Toppers1.pdf

http://www.tipjunkie.com/star-wars-online/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti