torstai 7. heinäkuuta 2011

Leikkejä, lahjoja, saunontaa...

Illan vietto Poliisien kesäkodin rantasaunassa on ollut pitkään haavelistallani, ja hyvän tekosyyn (eli vauvajuhlien) varjolla päätin vihdoinkin vuokrata tilan. Tätä päätöstä en tule katumaan koskaan, oivallisempaa paikkaa ei voisi kuvitella rauhalliseen tyttöjen iltaan. Puusauna sihisi ja tuoksui, tilat olivat miellyttävät ja käytännölliset, talo ja sen ympärystä kovin söpöjä. Kallioinen ranta oli aivan ihana ja laiturin päästä pääsi pulikoimaan kesän lämmittämään veteen (+19 astetta)


Tässä vielä kertaalleen kuva piknik pöydästä ja takana kohoavasta tilavasta rantasaunasta. Pihalla oli mahdollisuus mm. tikanheittoon.


Mitä olisi babyshower ilman aiheeseen kuuluvia leikkejä. Näissä kuvissa tunnustellaan ja arvuutellaan sokkona erilaisia vauvatavaroita. Tämän lisäksi veikkailimme yhdessä tulevan äidin vatsanympärysmittaa ja listasimme kolmessa minuutissa niin monta vauvatavaraa kuin mieleen suinkin juolahti.

Mikä kumma tämä mahtaisi olla?


Pukuhuoneessa odotti tietysti vaippakakku-yllätys. Eräs tehtävistä oli yrittää arvata kuinka monta vaippaa kakkuun oli piilotettu. (Oikea vastaus = 51)

Saunan puolella odottelivat pullot ja purnukat, jalkahoitotarvikkeet ja tietysti kumiankka.


Onnea tulevalle äidille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti