lauantai 29. toukokuuta 2010

Pipsa-pellen plätyt


Plättyjen perusohje:


5 dl maitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl juoksevaa margariinia tai öljyä

Pipsa-pelle paistaa letut voissa ja tarjoilee ne makeina ja suolaisina. Esimerkkejä tarjoiluvaihtoehdoista:



-Vaahterasiirappi
-Mansikkahillo ja kermavaahto
-Sokeri ja sitruunamehu
-Pekoni ja kananmunat
-Jauhelihakastike
-Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatin ohje:
2 prk vaaleata säilyketonnikalaa
makea sipuli hienoksi silputtuna
2 keitettyä kananmunaa
1 omena
1 porkkana
kurkkua
3/4 dl majoneesia
ripaus sokeria
suolaa, pippuria

Hienonna tonnikala, silppua sipuli, kuutioi omena, porkkana ja kurkku pieniksi. Kuutioi myös kananmunat. Sekoita ainekset keskenään. Mausta majoneesilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti