keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tammikuun menovinkkejä lapsiperheille!

Iloista alkanutta vuotta kaikille! Joululoma tuntui tulleen todelliseen tarpeeseen hektisen joulusesongin jälkeen. Hyvin levänneinä ja virkeinä, lomatunnelmien jälkeen, oli ihanaa palata sorvin ääreen ja Mehubileiden toimistolle pohdiskelemaan tulevan vuoden kujeita.

Tammikuu tuntuu olevan suunnitelmien aikaa. Monessa perheessä mietitään tähän aikaan vuodesta tulevia kevään juhlia ja synttäreitä - kiireisen ajanjakson jälkeen löytyy lisää aikaa ja energiaa asioiden eteenpäin viemiseen. Myös yrityksissä katsastetaan tulevaa vuotta ja istutaan suunnittelupalavereissa pohtimassa minkälaisia tapahtumia ja juhlia henkilöstölle tai asiakkaille olisi syytä tarjota. Tammikuussa on siis aikaa vielä hetki hengähtää, keskustella ja antaa luovien ideoiden ja ajatusten kukkia, kunnes pian kalenteri täyttyykin jo tutulla hulinalla ja kevätkauden juhlapäivillä. Helmikuussa saamme jo muistaa ystäviämme ystävänpäivänä, nauttia laskiaispullista laskiaissunnuntaina ja sään niin toivottavasti salliessa, hiihtää ja luistella yllinkyllin hiihtoloman aikoihin.

Koska lasten ilo on paras ilo, emmekä halua jättää heitä huomiotta tässäkään kuussa, kokosimme muutaman menovinkin pääkaupunkiseudulle. Lasten peuhapäivää vietetään Taitoliikuntakeskuksessa Helsingissä tammikuun jokaisena sunnuntaina klo 10-12:15. Peuhapäivillä on luvassa mm. temppurataa, trampoliinejä, jättipomppumattoa ja tunneleita. Jos taas halajaa talvisia aktiviteettejä, on syytä suunnata vaikkapa Paulan luistelukouluun Helsingin Rautatientorin Jääpuistoon. Luistelukoulu on avoinna 8.- 11.1 iltapäivä viidestä kuuteen. Loppukuusta voikin suunnata tiensä Lahteen, sillä siellä vietetään perinteisiä Lasten talvikarnevaaleja 26.1. - 10.2. Talvikarnivaaleilla tullaan näkemään musiikkia, teatteria, tanssia, työpajoja, elokuvia ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle.    
 jonni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti