tiistai 15. toukokuuta 2012

Perhepäivä Deloittella

On erityisen mukavaa päästä toteuttamaan tapahtumaa ihmisten kanssa, jotka suurella sydämellä, vakuuttavalla järjestelmällisyydellä ja antaumuksellisella työpanoksella ovat sitoutuneet tuottamaan iloisen juhlapäivän omille työntekijöilleen. Asiantuntijaorganisaatio Deloitte on jo useampana vuotena kunnostautunut henkilöstönsä huomioimisessa perhepäivien muodossa. Ja näin jälleen kerran Deloitten työntekijät perheineen pääsivät nauttimaan yrityksen tarjoamista värikkäistä herkuista - "sielun ja ruumiin" huvituksista!

Perhepäivä järjestettiin Deloitten tyylikkäissä asiakastiloissa Ruoholahdessa ja paikalle saapui yli 200 innostunutta osallistujaa - lapsia ja aikuisia. Menossa mukana Mehubileiden lisäksi oli Deloitten yhteistyökumppani Unicef, jonka vähäosaisten lasten hyväksi tekemää arvokasta työpanosta Deloitte tukee monin tavoin.Ohjelmaa pyrimme asiakkaan toiveiden mukaan tarjoamaan moneen makuun ja erilaisille ikäryhmille. Aktiviteetteihin lukeutuivat mm. iki-suositut kasvomaalaukset, ilmapallohahmot, hassunkurinen perhevalokuvauspiste, konsolipelit, älyä vaativat tehtävät, erilaiset askartelut, liikuntaradat sekä päivän kohokohtana taikuriesitys.


Ovella lapsia oli vastassa Mehubileiden iloinen Peppi, jolta jokainen lapsi tai perhe sai oman "tehtäväpassin". Kartan avulla perheet etsivät eri tehtäväpisteet ja ansaitsivat niissä vierailtuaan passiinsa hienon tarran. Kaikki tehtäväpisteet suoritettuaan tiedossa oli myös lasten lempparia: lahjontaa eli palkintoja!


1. Tehtäväpiste: Tee oma pinssi. Ja kas kummaa - pinssipistettä olikin ohjaamassa ihka oikea peikko!


2. Tehtäväpiste: Hajamielisen professorin muisti- ja logiikkatehtävät. Hajamielinen professori taisi kylläkin olla maailman hajamielisin, häneltä olivat mm. unohtuneet kalsarit jalkaan ja silmälasit päälaelle. Ja muistiko hän oikeastaan edes omaa nimeään...?


3. Tehtäväpiste: Prisilla prinsessan päähinepaja, jossa sai valmistaa merirosvohatun, kruunun tai intiaanipäähineen.


4. Tehtäväpiste: Töpsö-pellen liikuntarata, jossa piti mm. matkia erilaisten eläinten liikkumistyylejä ja harjoitella pellehyppyjä.
Unicefin tehtäväpisteinä saimme ihailla hurjan hauskan maskotin Kamu-kamelin vesivisaa, sekä mielenkiintoista kenttäkoulua, jossa erilaisten tehtävien ja esimerkkien avulla demonstroitiin Unicefin School-in-the-Box lahjoitustuotetta, eli pakettia, joka sisältää koulutarvikkeet kokonaiselle koululuokalle katastrofialueilla.Perhepäivän loppupuolella Pepillä ja Pipsa-pellellä meinasi lähteä homma ihan lapasesta, kun he villiintyivät discoilemaan oikein urakalla lasten kanssa. Vai mitä mieltä olette näistä mooveista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti