lauantai 5. helmikuuta 2011

Synttärit Hollywoodissa

Hollywood -teemajuhlat ovat ehdoton suosikkini, sillä olen aina ollut himpun verran hullu kimalluksen ja glitterin perään... Näissä juhlissa kimallusta ei ainakaan säästellä! Järjestimme tänään 10v bileet vuokratussa ravintolatilassa, joka sopi tunnelmaltaan hyvin kyseiseen teemaan.
Juhlien vetäjät, stailaajat Sophia Lindell ja Miranda Mattson saapuivat tapahtumapaikalle kohinan ja kultaisen matkalaukun kera ja ryhtyivät sonnustamaanjuhlaväkeä illan Oscar-gaalaa varten! Tytöt kävivät garderoobin kimppuun ja valitsivat itselleen mieluisia asusteita. Stailaajien käsissä Hollywood tähtösten kynnet saivat ihania värejä, käsiin ja poskipäihin luotiin kimaltavia kiehkuroita ja hiuksiin suihkaistiin ihanaa glitteriä.

Tämän jälkeen Sophia opasti tytöt punaisella matolla kävelyn saloihin samalla kun Miranda otti muotikuvia tytöistä. Kultaisten kehysten avulla teimme oikeaa valokuvaustaidetta! Valokuvat tulostettiin ja signeerattiin juhlavieraille muistoksi juhlista.

Seuraava ohjelmanumero oli tanssikoreografian opettelu. Jokainen tyttö sai vuorollaan keksiä pienen pätkän koreografiaa ja opettaa sen kavereilleen. Pätkät liitettiin yhteen kokonaiseksi esitykseksi ja lopputulos oli häikäisevä!

Gaala huipentui tietenkin Oscareiden jakoon ja onnellisen synttärisankarin palkitsemiseen kultaisella pystillä.

Lisätietoja Hollywood -teemasynttäreistä http://www.mehubileet.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti