perjantai 24. elokuuta 2012

Pellekokit!

Nyt on kyllä hulvattomuuksiin eletty! Mehubileiden pellekokit Soppa Seija ja Kati Keitto opettivat tänään lapsia kokkailemaan Makujen Tapiola festareilla. Meininki oli aivan posketonta - lapset hääräsivät kapustojen ja sirottimien kanssa ja saivat osallistua pellekokkien karkkikeiton haudutukseen. Vanhemmat naureskelivat esitykselle taka-alalla ja rohkeimmat aikuiset ottivat myös osaa kokkikurssiin. Kolme tuntia jatkunut performanssi oli hykerryttävän hauska ja aivan ihana.
 
pelle1

Tervetuloa kokkikouluun! Tulkaa hämmentämään hämmästyttävää keitosta. Tarttukaa kapustaan ja antakaa mausteiden laulaa. Ripaus naurujuurta ja loraus hupiselleriä. Tiesitkö että keitosten maku saa aimo säväyksen myös muksantuu mausteesta!
 
pelle2
pelle3

Kuorikääryleitä ja hurlumheitä! Kalossia, vipuheinää ja muminaa. Rikotaan joukkoon pari kanaa. Mutta hei, mihin Soppa Seija katosi? Pellekokeilla on välillä myös hieman vaikeuksia keskittyä itse asiaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti