Nyt on kyllä hulvattomuuksiin eletty! Mehubileiden
pellekokit Soppa Seija ja Kati Keitto opettivat tänään lapsia
kokkailemaan Makujen Tapiola festareilla. Meininki oli aivan posketonta -
lapset hääräsivät kapustojen ja sirottimien kanssa ja saivat osallistua
pellekokkien karkkikeiton haudutukseen. Vanhemmat naureskelivat
esitykselle taka-alalla ja rohkeimmat aikuiset ottivat myös osaa
kokkikurssiin. Kolme tuntia jatkunut performanssi oli hykerryttävän
hauska ja aivan ihana.
Tervetuloa
kokkikouluun! Tulkaa hämmentämään hämmästyttävää keitosta. Tarttukaa
kapustaan ja antakaa mausteiden laulaa. Ripaus naurujuurta ja loraus
hupiselleriä. Tiesitkö että keitosten maku saa aimo säväyksen myös
muksantuu mausteesta!
Kuorikääryleitä
ja hurlumheitä! Kalossia, vipuheinää ja muminaa. Rikotaan joukkoon pari
kanaa. Mutta hei, mihin Soppa Seija katosi? Pellekokeilla on välillä
myös hieman vaikeuksia keskittyä itse asiaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti