tiistai 8. helmikuuta 2011

Suklaasydämet

Vaihtoehtona kaupan valmiille suklaasydämille sellaisia voi myös pienellä vaivalla valmistaa itse. Itse tehty lahja saa aina enemmän arvostusta ja ihailua osakseen! Tarkoitukseen sopivia suklaamuotteja löytää tavaratalojen kodintarvike-osastoilta ja askartelukaupoista.

Valkosuklaa kannattaa sulattaa vesihauteessa pienellä lämmöllä (tai mikrossa). Värjäsin sydämet punaisella pastavärillä (Confetista). Ensimmäisessä satsissa sekoitin värin valkosuklaaseen huolellisesti ja sain vaaleanpunaisia sydämiä. Sen jälkeen kokeilin uutta annosta, jossa sekoitin muutamalla nopealla vedolla punaista väriä valkoisen joukkoon niin, että väri jäi epätasaiseksi ja sekoittumattomaksi. Tuloksena oli mielenkiintoisia vähän marmoroidun näköisiä sydämiä! Jokainen suklaapala on varmasti yksilöllinen:) Lopuksi lahja paketoidaan nättiin rasiaan ja ystävällinen ystävänpäivänlahja on valmis!



ps. Valkosuklaata voi myös oman maun mukaan maustaa sulatusvaiheessa.. Kokeile vaikkapa hasselpähkinärouhetta, Marianne crushia, toffeekastiketta, chiliä... Vain mielikuvitus on rajana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti